와인 여과

모든 제품의 맛과 향의 강도를 유지하면서 와인의 독특한 향기를 만들어 내는 일은 미세하게 균형을 유지해야 하는 작업입니다. Clarification and stabilization, polish filtration, yeast and bacteria
  와인 여과 어플리케이션

와인 여과 제품

기업 지속가능성
removal, final filtration for microbial stabilization and utility water and gas filtration are all vital to maintaining that balance. 

입자, 결정, 처리 잔여물, 유기 집합체, 박테리아, 효모와 같은 오염 물질이 있으면 와인의 맛이 떨어질 수 있습니다. 와인 제조 기술에 Pall의 기술과 전문성을 적용함으로써 위험을 제거하고 전체 공정 제어를 유지할 수 있습니다. 

스포트라이트

  • Pall Oenoflow™ HS at the Yalumba Wine Company

    Cross-flow lees filter experience delivers efficiency and economy at Yalumba. 자세히 알아보기
  • New Pall Filtration System Increases Profitability for Wineries

    December 20, 2010 - A new crossflow filtration system from Pall Corporation enables wineries to recover high quality wine that can be lost in the production sediment, or lees. 자세히 알아보기